A może by tak skóra zjadła trochę PAPRYKI ! :)
0

Czerwona słodka papryka to skarbnica antyutleniaczy oraz karotenoidów. Olej z swym pomarańczowym kolorze przypomina olej rokitnikowy.

W kosmetyce ekstrakt olejowy ze słodkiej papryki ma ciemnopomarańczowy kolor, który nadaje naturalne zabarwienie dla balsamów na usta, kremów, maseł do ciała. Zawiera naturalne antyoksydanty oraz karotenoidy jak luteina, beta-karoten, likopen. Działa jako naturalny antyoksydant. Ksantofile stanowią naturalną ochronę przed promieniowanie UV. Naturalnie zasobny w odmładzającą witaminę E.

OLEJ ZE SŁODKIEJ PAPRYKI znajdziesz w naszym sklepie

 

Zostaw komentarz

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany.