Ekstrakt olejowy z KORZENIA PRAWOŚLAZU

Ekstrakt olejowy z KORZENIA PRAWOŚLAZU

12,20 14,20 

Wyczyść
Ilość
SKU: Brak danych Kategorie: , , , Tag:

Prawoślaz jest wskazany do pielęgnacji skóry szyji, dekoltu, przy suchym zapaleniu skóry, po oparzeniach słonecznych i po solarium. Nawilża skórę i błony śluzowe, zmiękcza naskórek, zmniejsza wydzielanie łoju, skóra która jest dobrze nawilżona i odżywiona w sposób naturalny przestaje wydzielać nadmierne ilości łoju.

Jako olej do paznokci naturalnie je wzmacnia, a jako olej do włosów regeneruje włosy zniszczone zabiegami fryzjerskimi.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Althaea Officinalis Root Extract

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

Pojemność

30 ml, 100 ml

Opinie klientów
0
0 opinie
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Opinie

Nie ma jeszcze opinii.

Napisz opinię klienta

Be the first to review “Ekstrakt olejowy z KORZENIA PRAWOŚLAZU”