PRAWOŚLAZ KORZEŃ Ekstrakt olejowy

Sold: 5

12,20 92,40 

Pojemność
Choose an option
Wyczyść
Ilość
Dodaj do koszyka

Prawoślaz jest wskazany do pielęgnacji skóry szyji, dekoltu, przy suchym zapaleniu skóry, po oparzeniach słonecznych i po solarium. Nawilża skórę i błony śluzowe, zmiękcza naskórek, zmniejsza wydzielanie łoju, skóra która jest dobrze nawilżona i odżywiona w sposób naturalny przestaje wydzielać nadmierne ilości łoju.

Jako olej do paznokci naturalnie je wzmacnia, a jako olej do włosów regeneruje włosy zniszczone zabiegami fryzjerskimi.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Althaea Officinalis Root Extract

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

Pojemność

30 ml, 100 ml, 1 l

0

TOP