Ekstrakt olejowy z ROZMARYNU

Ekstrakt olejowy z ROZMARYNU

13,70 15,70 

Wyczyść
Ilość
SKU: Brak danych Kategorie: , , , Tag:

 Rozmaryn dzięki bogactwu antyoksydantów  pomaga spowolnić procesy starzenia się skóry. Napina również obwisłą i luźną skórę, aby wyglądała na jędrniejszą i bardziej elastyczną. odatkowo rozmaryn stymuluje aktywność biologiczną i wzrost komórek, redukując drobne zmarszczki. Dzięki silnym właściwościom dezynfekującym i antybiotykowym rozmaryn może pomóc w leczeniu trądziku oraz rozjaśnianiu plam i przebarwień. Właściwości przeciwzapalne ekstraktu z rozmarynu pomagają zmniejszyć obrzęk i opuchliznę skóry. Właściwości lecznicze tego zioła sprawiają, że jest to potężne lekarstwo na przewlekłe choroby skóry, w tym zapalenie skóry, egzemę i łuszczycę.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf extract.

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

Pojemność

30 ml, 100 ml

Opinie klientów
0
0 opinie
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Opinie

Nie ma jeszcze opinii.

Napisz opinię klienta

Be the first to review “Ekstrakt olejowy z ROZMARYNU”