GLICERYL COCOATE (10 ml)

Sold: 33

5,20 

5,20 

Ilość
Dodaj do koszyka
PEG-7 Glyceryl Cocoate

INCI: PEG-7 Glyceryl Cocoate

Glyceryl Cocoate to wielofunkcyjna substancja, będąca doskonałym środkiem emulgującym, emolientem oraz środkiem rozpuszczającym. Jest pochodzenia naturalnego – otrzymywana z oleju kokosowego i gliceryny.

Emulgator: HLB 10.

Sposób pakowania: szklane butelki

Zastosowanie: Olejki myjące, toniki, płyny micelarne.

Zalecane stężenie: Od 1% do 10%

Przechowywanie: W temperaturze pokojowej, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed działaniem światła.

Rozpuszczalność: Woda, miesza się z tłuszczami.

0

TOP