LAWENDA Ekstrakt olejowy (30 ml)

Sold: 11

13,90 

Pojemność
Choose an option
Wyczyść
Ilość
Dodaj do koszyka

Olej lawendowy działa przeciwzapalnie, antyseptycznie, dezodorująco. Zapobiega cellulitis i wspomaga leczenie rozstępów oraz trądziku, poprawiają krążenie krwi, zmniejszają łojotok i przyspieszają gojenie krostek i grudek przy zapaleniu łojotokowym, zapaleniu mieszków włosowych i trądziku.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Lavandula officinalis Flower Extract

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

MACERAT POWSTAJE NA BAZIE TŁOCZONEGO NA ZIMNO, NIERAFINOWANEGO OLEJU SŁONECZNIKOWEGO.

 

Pojemność

30 ml, 100 ml, 1 l

0

TOP