Ekstrakt olejowy z MELISY

Ekstrakt olejowy z MELISY

12,36 14,36 

Wyczyść
Ilość
SKU: Brak danych Kategorie: , , , Tag:

Olej melisowy posiada właściwości przeciwzapalne, łagodzące oraz kojące, które są często wykorzystywane w produktach dla skóry wrażliwej i licznych balsamach. Zastosowanie melisy pozwala pozyskać jej naturalną nutę zapachową, bez potrzeby dodawania sztucznych zapachów. Bardzo istotne w świecie kosmetologii jest jej działanie uspokajające i kojące. Zastosowanie melisy w kremach na noc jest świetnym rozwiązaniem, ponieważ powoduje wyciszenie organizmu. Działanie przeciwbakteryjne melisy było niegdyś wykorzystywane w leczeniu trudno gojących się ran. Dziś ta roślina doskonale spisuje się w preparatach na trądzik.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Melissa officials Flower Extract

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

Po większe pojemności zapraszamy do naszej hurtowni

Pojemność

30 ml, 100 ml

Opinie klientów
0
0 opinie
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Opinie

Nie ma jeszcze opinii.

Napisz opinię klienta

Be the first to review “Ekstrakt olejowy z MELISY”