Ekstrakt olejowy z POKRZYWY

Ekstrakt olejowy z POKRZYWY

11,78 13,78 

Wyczyść
Ilość
SKU: Brak danych Kategorie: , , , Tag:

Olej pokrzywowy  jest stworzony do cery trądzikowej, skłonnej do stanów zapalnych, ładnie je wycisza i łagodzi. Dzięki zawartości chlorofilu działa przeciwbakteryjnie. Działa sebostatycznie, normalizująco a wydzielanie łoju i zamykająco na pory skóry. Wspaniale nadaje się do pielęgnowania włosów. Pokrzywa wzmacnia włosy i zapobiega ich wypadaniu. Bardzo poprawia wygląd i kondycję włosów.  Zapobiega nadmiernemu przetłuszczaniu się skóry głowy.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Urtica Dioica Leaf Extract

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

Po większe pojemności zapraszamy do naszej hurtowni

Pojemność

30 ml, 100 ml

Opinie klientów
0
0 opinie
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Opinie

Nie ma jeszcze opinii.

Napisz opinię klienta

Be the first to review “Ekstrakt olejowy z POKRZYWY”