WROTYCZ Ekstrakt Olejowy

Sold: 5

12,50 99,75 

Pojemność
Choose an option
Wyczyść
Ilość
Dodaj do koszyka
SKU: Brak danych Kategorie: , Tag:

Opis

W kosmetyce działa hamująco na procesy autoagresji immunologicznej, dzięki czemu może być z powodzeniem stosowany w fitoterapii chorób autoimmunologicznych typu łuszczyca, reumatyzm, toczeń.Wrotycz zawiera bardzo dużo substancji przeciwzapalnych, silnie odkażających (przeciwroztoczowych, przeciwrobaczych, przeciwbakteryjnych, przeciwwirusowych, przeciwgrzybiczych), przeciwalergicznych (przeciwwysiękowych, przeciwhistaminowych). Idealny jako pielęgnacja skóry trądzikowej i łuszczycowej.
INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Tanacetum vulgare  (Tansy) flower extract
Sugerowane stężenie: 1-100 %
MACERAT POWSTAJE NA BAZIE TŁOCZONEGO NA ZIMNO, NIERAFINOWANEGO OLEJU SŁONECZNIKOWEGO.
Pojemność

30 ml, 100 ml, 1 l

0

TOP